پایگاه آموزشی برق قدرت

پایگاه آموزشی برق قدرت

آموزش مطالب در زمینه برق قدرت (نیروگاه ها. پست برق و تجهیزات آن ، رله و ترانسفورماتور)
پایگاه آموزشی برق قدرت

پایگاه آموزشی برق قدرت

آموزش مطالب در زمینه برق قدرت (نیروگاه ها. پست برق و تجهیزات آن ، رله و ترانسفورماتور)

لیست مجلات آی.اس.آی مربوط به سال 2011



پژوهش نقش مهمی در پیشرفت کشورها دارد. یکی از ملاک های اصلی در سنجش میزان پیشرفت علمی کشورها، تعداد مقالاتی است که در مجله های (Journal) معتبر علمی- پژوهشی (ISI: Institute for scientific Information) توسط پژوهشگران آن کشور منتشر می شود.

خوشبختانه پژوهشگران کشور ما نیز در سال های اخیر تلاش بسیار زیادی در این زمینه داشته اند و هر سال پیشرفت چشمگیری نسبت به سال قبل دارند.

در هر صورت، در این قسمت از سایت ابتدا نحوه ارزیابی این مقالات بیان خواهد شد و سپس لیست این ژورنال ها همراه با Immediately Factor ،Impact Factor و Cited Half-Life ارائه می شود.

موسسه اطلاعات علمی (Institute for scientific Information; ISI)، برای ارزیابی تحت پوشش فهرست نویسی خود، سه شاخص در نظر گرفته است.

این شاخص ها شامل فاکتور تأثیر (IF: Impact factor)، شاخص فوری (Immediately Factor) و نیمه عمر استناد (Cited Half-Life) می باشند. فاکتور تاثیر، تعداد ارجاعات به مقاله های منتشر شده در دو سال قبل مجله تقسیم بر تعداد مقاله های منتشر شده در دو سال مذکور است. در مواردی فاکتور تاثیر مجله به طور میانگین (که معدل فاکتور تاثیر طول دوران فهرست شدن آن مجله در ISI می باشد) نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این شاخص، مهمترین و در عین حال کاربردی ترین شاخص ارزیابی مجله ها از نظر ISI می باشد.


شاخص های ارزیابی مقاله های علمی

دو شاخص از شاخص های بالا را این گونه تعریف کرده اند:

1-   شاخص فوری ( Immediately )، تعداد ارجاعات به مقاله های منتشر شده مجله در سال مورد ارزیابی تقسیم بر تعداد مقاله های منتشر شده در همان سال مجله مذکور، این شاخص در حقیقت شیب رشد منحنی ارجاعات را بیان می کند.

2-       نیمه عمر ارجاعات به مجله یا نیمه عمر استناد (Cited Half-Life): تعداد سال هایی که از سال ارزیابی باید به عقب برگشت تا شاهد پنجاه درصد کل ارجاعات به مجله در سال مورد ارزیابی باشیم. به عبارت دیگر، این شاخص مدت زمانی را که نیمی از کل استنادات به آن مجله صورت پذیرفته باشد را نشان می دهد و در حقیقت، سرعت کاهش میزان ارجاعات به مجله را بیان می کند: بدیهی است که وقتی مقاله های یک مجله ارزش خود را برای ارجاعات زود از دست بدهند (مقاله های سطحی باشند و خیلی زود بی ارزش شوند)، تنها به مقاله های جدید مجله ارجاع داده می شود. این موضوع باعث می شود که نیمه عمر ارجاعات به مجله کاهش یابد. بنابراین هر چه نیمه عمر ارجاعات به مجله بیشتر باشد نشان می دهد که ارزش مقاله های مجله در طول زمان بیشتر حفظ شده است و هنوز مورد ارجاع قرار می گیرند. در مجموع، هر چه نیمه عمر ارجاعات به یک مجله بزرگتر باشد، ارزش مجله بالاتر می رود.

در پایان هر سال، مجله های تحت پوشش فهرست نویسی ISI در فهرست و بگاه علم (Web Of Science)قرار گرفته اند، ارزیابی می شوند.

معیارهای ارزیابی و سنجش همان شاخص های ارزیابی ISI (سه شاخص اشاره شده در بالا) می باشند. نتایج این ارزیابی نیز در گزارش های ارجاع مجله (Journal Citation Reports=JCR) در هر سال جهت اطلاع عموم اعلام می شود.


درجه بندی نشریه های  
ISI (معیار Impact Factor)

در بین فاکتورهای بالا، فاکتور تاثیر، کاربردی ترین شاخص می باشد و امروزه به طور گسترده ای در درجه بندی و ارزیابی مجله ها مورد استفاده قرار می گیرد. این فاکتور در حقیقت توانایی مجله و هیات تحریریه آن را در جذب بهترین مقاله ها نشان می دهد.

    فاکتور تاثیر برای نخستین بار در سال 1995 و توسط بنیانگذار Garfield ISI مطرح شد و به سرعت به صورت دستورالعملی جهت گزینش بهترین مجله ها به کار رفت. حقیقت آن است که این فاکتور ابزار کاملی برای اندازه گیری کیفیت مقاله ها نمی باشد. بلکه چون روش بهتری وجود ندارد و در حال حاضر نسبت به دیگر معیارها برای ارزیابی علمی از مزایایی برخوردار است لذا عموماً مورد استفاده قرار می گیرد. فاکتور تاثیر به صورت میانگین تعداد ارجاعات به یک مورد قابل استناد (نظیر مقاله پژوهشی، مقاله مروری، نامه، یادداشت، چکیده و ...) در یک مجله علمی در طول یک دوره زمانی معین تعریف شده است. معمولاً فاکتور تاثیر برای یک مجله، براساس میانگین تعداد ارجاعات برای هر مقاله چاپ شده در یک دوره زمانی یک ساله به تعداد مقاله های منتشر شده در دو سال اخیر محاسبه می شود. البته در مواردی نیز فاکتور تاثیر در یک دوره 5 ساله مورد مبنا می باشد.

 

برای دانلود لیست مجلات ISI مربوط به سال 2011 (منشترشده در تابستان 2012) همراه با ضریب تأثیر اینجا کلیک کنید.  

 

طراحی دقیق پستهای فوق توزیع ۲۰/۶۳ کیلو ولت




چکیده: عموماً نقشه های عمومی پستهای فشار قوی و مشخصات فنی تجهیزات مربوطه در قالب اسناد پستهای فشار قوی و با صرف زمان زیاد، همراه با خطای قابل ملاحظه تهیه می گردد. علت این امر، قیمت بسیار زیاد نرم افزارهای نوشته شده توسط شرکتهای معتبر بین المللی می باشد. در این مقاله سعی بر آن است که با بکارگیری قوانین رایج خبره در طراحی، و اطلاعات مربوط به پستهای فشارقوی، نقشه ها و مشخصات فنی تجهیزات پستهای فشار قوی بدون اشکال، با صرف کمترین زمان ممکن و بصورت دقیق توسط برنامه شبیه سازی مورد نظر تهیه گردد

با توجه به اینکه پستهای فشار قوی دارای تنوع، پیچیدگی و گستردگی در طرحهای خود می باشند، لذا در این برنامه سعی شده که نقشه ها بر اساس استاندارد مورد تایید وزارت نیرو که در شرکتهای برق منطقه ای اکثر نقاط کشور مورد استفاده قرار می گیرد، تهیه شوند. همچنین این برنامه دارای قابلیتها و ویژگیهای بسیار زیادی می باشد تا علاوه بر سرعت و دقت بالا، کار با آن توسط کاربران به راحتی صورت گیرد. این موضوع در نتایج شبیه سازی انجام شده قابل مشاهده می باشد.


دانلود

حفاظت ترانسفورماتور


باتوجه به تنوع خطاها در ترانسفورماتور و ارزش اقتصادی و اهمیت آن در شبکه طیف گسترده ای از حفاظت های مختلف جهت ترانسفورماتور در نظر گرفته می شود که بطور معمول شامل موارد به شرح مقاله می باشد .


آشنایی با پی ال سی و تله پروتکشن


یک سیستم PLC ، لینکی مخابراتی است میان دو نقطه ،که از شبکه الکتریکی(در رده های مختلف انتقال ، فوق توزیع و توزیع) ،بعنوان بستر تبادل داده بهره می برد.این سیستم بخشی از شبکه مخابراتی مورد استفاده برای ارسال انواع گوناگون اطلاعات مرتبط با عملکرد سیستم الکتریکی می باشد.




لینک دانلود

مزایای استفاده از ترانسفورماتور با تلفات کم در شبکه توزیع




با سلام و درود

مقاله ای با عنوان مزایای استفاده از ترانسفورماتور با تلفات کم در شبکه توزیع به درخواست دوستان تهیه شده شده است ... امیدواریم موجبات رضایت شما دوستان عزیز فراهم گردد.

 

 

لینک دانلود


ادوات خطوط انتقال



با سلام و درود

مقاله ای با عنوان ادوات خطوط انتقال به درخواست دوستان تهیه شده و در سرور 4Share  آپلود شده است ... امیدواریم موجبات رضایت شما دوستان عزیز فراهم گردد.